004.jpg

Сумчани вшанували пам'ять воїна АТО Юрія Татарчука, який чотири роки тому віддав своє життя у боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України в зоні АТО.

 Віддати данину пам'яті бійцю на Алею Слави Центрального кладовища міста прийшли рідні, друзі загиблого та представники міської влади.

Поклала квіти до могили захисника країни та схилила голову в жалобі заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ.

«Нашими воїнами пишається весь народ, бо в їхніх серцях палає вогонь любові до рідної землі і безмежна віра в перемогу. Захищаючи українську землю від агресора, вони віддають найдорожче – своє життя. Ми з сильним болем згадуємо своїх земляків, що не повернулися до рідної домівки, пам'ятаємо про них, піклуємось і підтримуємо їхні родини. Вічна і світла пам'ять кожному солдату, який оберігав нас і нашу землю від ворога», – сказала посадовиця.

Зауважимо, Юрій Татарчук був мобілізований до Збройних Сил України 4 серпня 2015 року. Загинув боєць 29 червня 2016 року під час мінометного обстрілу бойових позицій на Луганщині. Поховали Юрія Татарчука у Сумах на Центральному кладовищі на Алеї Слави.