007.jpg

Перший заступник міського голови Володимири ВОЙТЕНКО взяв участь у святковому заході, організованому з нагоди Дня Конституції України ГО «Спілка ветеранів АТО Сумської області».

Захід, який відбувався на території Центру військово-патріотичного виховання допризовної молоді Сумщини, розпочали підняттям Державного прапора України.

У своєму виступі Володимир Войтенко наголосив на тому, що 28 червня 1996 року стало визначним для України. Днем, коли українська держава, обравши шлях незалежного розвитку, підтвердила прагнення бути суверенною та незалежною, демократичною, соціальною та правовою державою.

Посадовець подякував воїнам за те, що свого часу вони стали на захист цих засад, і побажав у цивільному житті миру та добра.

«Громада вдячна за те, що у 2014 році ви стали на захист нас, держави, Конституції. Низький уклін за це. Нехай щастить вам у цивільному житті. Міцного здоров’я та мирного неба. Слава Україні! Героям Слава!» – сказав перший заступник міського голови.

Під час заходу представники міської та обласної влади вручили воїнам, волонтерам, медикам нагороди та заохочувальні відзнаки. Неформальне святкування продовжилось за солдатською кашею, яка, як і урочиста частина, проходила з дотриманням карантинних обмежень.