004.jpg

Міському голові Олександру ЛИСЕНКУ вручили нагороду за активне сприяння в проведенні щорічного турніру з жиму лежачи пам'яті загиблого сумчанина, учасника АТО, почесного громадянина Сум Олександра Ткаченка.

На початку засідання виконавчого комітету президент Федерації пауерліфтингу міста Суми Павло МОГИЛЬНИКОВ вручив міському голові Почесну відзнаку за сприяння в проведенні турніру з жиму лежачи, пам'яті загиблого учасника АТО Олександра Ткаченка, серед спортсменів з різних куточків області – Кролевця, Шостки, Глухова, Охтирки та Сум.

Участь у турнірі взяли ветерани АТО, спортсмени з ураженням опорно-рухового апарату, жінки, юнаки та чоловіки. Найменшому учаснику – Максиму ШИРОКИХ – 10 років, найстаршому – Володимиру СКОРИКУ – 65.

Олександр Лисенко подякував усім, хто брав участь у турнірі, та всім, хто долучився до його організації та проведення. Він зауважив, що змагання, присвячені пам'яті загиблого захисника держави, є приємно, що до них долучилось багато спортсменів.

«Шанувати загиблих захисників країни – наш святий обов'язок. Цими змаганнями ми спільно з Федерацією з пауерліфтингу міста вирішили вшанувати пам'ять загиблого захисника країни, нашого земляка, Олександра Ткаченка, популяризувати спорт серед мешканців. Велика вдячність Федерації за таку ініціативу, доки є люди, яким не байдуже, доти житиме пам'ять про загиблого Героя», – сказав міський голова.

Усього протягом турніру спортсмени розіграли 52 комплекти нагород.