003.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав працівників будівельної галузі з професійним святом, яке в Україні відзначають у другу неділю серпня.

Очільник Сум наголосив, що місто динамічно розвивається саме завдяки безпосередній роботі будівельників.

«Ваша практична діяльність – це реальний внесок в оновлення нашого міста. По галузі «Будівництво» за І півріччя цього року надходження податку на доходи фізичних осіб склали понад 16 млн гривень. Лише за минулий рік, у Сумах в експлуатацію введено 66,4 тис. м2 нових житлових будівель, а підприємства виконали будівельних робіт на суму понад 1 млрд гривень. Ці показники говорять про те, що жодна сумська будівельна компанія не стоїть на місці, і навіть за складних економічних умов ви шукаєте шляхи поліпшення своєї діяльності, конкурентоздатності будівельної продукції та зростання авторитету професії будівельника», – сказав, звертаючись до присутніх, Олександр Лисенко.

Представникам будівельних компаній міста він побажав подальшого зростання, успіхів у втіленні планів в життя, а також можливостей в їх реалізації.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у розбудову й благоустрій Сум та з нагоди Дня будівельника Олександр Лисенко відзначив кращих представників галузі грамотами та подяками міського голови.

Урочистості з нагоди відзначення свята відбулись у приміщенні обласної філармонії з дотриманням карантинних вимог.