Надрукувати
Перегляди: 1629

Інформаційний портал Сумської міської ради (www.smr.gov.ua), який працює у тестовому режимі, з 1 квітня 2016 року набуває статусу офіційного веб-сайту Сумської міської ради. Про це йдеться у розпорядженні міського голови від 30.03.16 №83-р «Про офіційний веб-сайт Сумської міської ради».

Документом також встановлено, що інформація, оприлюднена на Муніципальному інформаційному порталі (www.meria.sumy.ua) до 1 квітня є офіційною.

Департаменту комунікацій та інформаційної політики доручено забезпечити адміністрування та наповнення нового офіційного веб-сайту Сумської міської ради, а також організацію його технічної підтримки.

Також керівники усіх виконавчих органів міської ради та комунальних підприємств мають забезпечити своєчасне оновлення відповідної інформації на офіційному веб-сайті Сумської міської ради www.smr.gov.ua.

Попереднє розпорядження міського голови від 29.06.2004 р. №517-Р «Про організацію роботи та забезпечення сталого функціонування офіційного веб-сайту Сумської міської ради у всесвітній комп’ютерній мережі Інтернет» втрачає чинність з 1 квітня цього року.