Надрукувати
Перегляди: 1477

Минулого тижня у Хмельницькому палаці творчості дітей та юнацтва відбувся V Всеукраїнський фестиваль-конкурс юних вокалістів «Пісня над Бугом», участь у якому взяли і сумчани.

За майстерне виконання пісень вихованці ансамблю «Труля-ля-та» Сумського ПДЮ отримали дипломи II та III ступеня.

Такого успіху досягли юні артисти ансамблю у трьох вікових категоріях, четверо виконавців сольних номерів та два дуети. І це попри те, що на фестивалі свій талант також демонстрували ще близько 250 учасників зі всієї України.festuval 2

Заслужені дипломи II ступеня у номінації «Естрадна пісня» до Сум привезли «Труля-ла-та» у вікових категорія 5-8 років та 9-11 років, а також сольні виконавці Арина МИКУЛА (вікова категорія 5-8 років), Матвій БАСАНКО (вікова категорія 9-11 років), Єлизавета ВОРОНА (вікова категорія 12-14 років) і дует Марії МАЖНІКОВОЇ та Єлизавети Ворони (вікова категорія 12-14 років).

Дипломами III ступеня у цій же номінації можуть похвалитися артисти ансамблю у віковій категорії 12-14 років, Максим МЕЛЬНИКОВ (вікова категорія 12-14 років. А дует у складі Каріни АСТАХОВОЇ та Олесі КАТАНИ у віковій категорії «Студент» здобув перемогу у номінаціЇ «Народний спів».