007.jpg

На полігоні військової частини А1476, відбулись спортивні змагання зі стрільби зі стрілецької зброї.

Команду виконавчого комітету міської ради очолив керманич Сум Олександр ЛИСЕНКО, який наголосив, що подібні змагання є черговим кроком у підвищенні професійного рівня їхніх учасників.

«Будь-які заняття зі збройної підготовки дають велику користь їхнім учасникам, адже свідчать про постійне посилення обороноздатності рідного краю. Спортивні змагання – чудова нагода відточити свою майстерність у володінні зброєю. Адже не варто забувати, що на сході країни тривають військові дії. Ми завжди повинні бути підготовленими обороняти державу і, за потреби, дати відсіч ворогу», – сказав міський голова.

Серед учасників команди міської ради були заступники міського голови Олександр ЛАРІН, Максим ГАЛИЦЬКИЙ, начальник відділу торгівлі, побуту та захисту справ споживачів Олег ДУБИЦЬКИЙ та головний спеціаліст відділу правового забезпечення діяльності міської ради Вікторія МОТРЕЧКО.

Загалом у змаганнях взяли участь сім команд – представники управління патрульної поліції в Сумській області, ветерани АТО, ГУ Національної поліції в Сумській області, міського військового комісаріату, військової частини 3051 Національної Гвардії України, виконкому міськради та відділу поліції ГУ НП в Сумській області.

Олександр Лисенко подякував кожному учаснику змагань за участь, та за результатами змагань у командному заліку відзначив призерів грамотами міської ради та кубками.