002.jpg

Студенти Української академії лідерства минулого тижня побували у чотирьох загальноосвітніх навчальних закладах Сум.

Унікальний навчальний заклад представляли Богдан МАЛАНЧУК та Ірина ЗАБУГА. У рамках зустрічей з учнями шкіл № 6, № 15, № 23, № 24 гості презентували діяльність Академії, відбувся жвавий діалог між студентами та школярами.

Українська академія лідерства – це проект неакадемічного навчання для дітей віком 17-18 років, який реалізується за підтримки фонду Western NIS Enterprise Fund та підтримки Міністерства освіти та науки, Комітету Верховної Ради України з питань науки та освіти, Адміністрації Президента України.lider

Основною метою діяльності Академії є виховання нового покоління українських лідерів – справжніх патріотів з глибоким розумінням власної ідентичності та чітким баченням майбутнього незалежної, демократичної України. У результаті національного відбору до складу студентів Академії потрапляють кращі випускники середніх шкіл, гімназій, ліцеїв, а також студенти перших курсів кращих вишів України.

Формат навчання в Українській академії лідерства будується на поєднанні елементів фізичного, інтелектуального та духовного виховання. Навчальна програма передбачає стаціонарне навчання студентів з відривом від основного місця навчання.

Перша Українська академія лідерства розпочала роботу у вересні 2015 року в Києві. У 2016 році планується відкрити подібні заклади в Харкові, Львові, Чигирині, Миколаєві та Дніпропетровську.