0012.jpg

Начальник управління капітального будівництва та дорожнього господарства Віталій ШИЛОВ під час щопонеділкової апаратної наради при міському голові Олександру ЛИСЕНКУ звітував про будівництво та ремонт інфраструктурних об'єктів міста.

За словами посадовця, планово тривають роботи на основних міських об'єктах – Театральній площі, сквері Героїв Небесної Сотні, стадіоні «Авангард».

Щодо останнього, вже завершено влаштування штучного покриття грального поля. Наступного тижня планується розпочати роботи з облаштування бігових доріжок.

Щодо МЦ «Романтика», управління капітального будівництва та дорожнього господарства готується до введення будівлі в експлуатацію, зокрема вже подано декларацію про завершення робіт.

Активно триває будівництво унікального дитячого садка в 12 мікрорайоні та ремонтні роботи з енергозбереження будівель шкіл № 7 та № 9.

Стосовно ремонту прибудинкових територій, Віталій Шилов зауважив, враховуючи ситуацію, яка склалась з поширенням коронавірусу та карантинними обмеженнями, ремонти розпочали пізніше, ніж звичайно, що вплинуло на термін виконання.

Ремонти вже завершили в с. Піщане; вул. Заливна, 39; вул. Інтернаціоналістів, 65Б та 65А; вул. Роменська, 92/1; вул. Харківська, 40; вул. Лесі Українки, 4/1 та 6; вул. СКД, 48; вул. Білопільський шлях, 53 та 59; вул. Данила Галицького, 53; вул. Іллінська, 35; вул. Котляревського, 3/1; вул. Декабристів, 78; вул. Котляревського, 2/8 та 2/6; вул. Роменська, 81 та 100; вул. Лермонтова, 13; вул. Холодногірська, 49 та 51; вул. Супруна, 22 та 24; вул. Прокоф’єва, 46, 48 та 50.

На даний момент роботи тривають на вул. Героїв Крут, вул. Харківська, вул. Інтернаціоналістів, вул. Петропавлівська, вул. Г. Кондратьєва, вул. Роменська, пр-т Курський та інших.

«Роботи продовжуватимемо, доки дозволятимуть погодні умови. Завершити всі об'єкти плануємо до 20 листопада», – зауважив Віталій Шилов.

На 15 об'єктах інфраструктури завершуються процедури проєктування, після чого проводитимуться тендерні процедури.