004.jpg

За чотири дні завершується прийом заявок на Форум партнерів, що відбудеться в жовтні в рамках Конгресу транскордонного співробітництва Люблін 2020.

Форум покликаний створити простір для спілкування та обміну досвідом між організаціями, які шукають міжнародних партнерів. З огляду на пандемію коронавірусу, захід пройде у віртуальному просторі з використанням сучасної платформи і з синхронним перекладом на три мови: польську, англійську та російську.

Щодня захід збиратиме практиків міжнародного співробітництва за такими тематичними напрямками: день перший (6 жовтня) – підприємництво та міжсекторальне співробітництво для економічного розвитку, включаючи охорону навколишнього середовища; день другий (7 жовтня) – соціальна політика, включаючи освіту та проєкти з розвитку громадянського суспільства; день третій (8 жовтня) – культура, туризм і спорт.
До участі запрошуються представники органів місцевого самоврядування, бізнесу, громадських організацій, муніципальних установ, шкіл і університетів.

Прийом заявок на участь у Форумі триватиме до 29 вересня 2020 року.

Форма заявки доступна за цим посиланням.

Заявки на участь приймаються за Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..