006.jpg

Депутати міської ради постійно надають матеріальну допомогу містянам, які опинились у скруті та потребують матеріальної підтримки.

За інформацією департаменту соціального захисту населення, загалом у поточному році депутатську допомогу отримали 224 особи на загальну суму 3,8 млн грн., завдяки чому громадяни змогли провести ендопротезування суглобів, шунтування, стентування аортального клапану, своєчасно забезпечили підтримуюче лікування онкологічних захворювань та проходженння курсів променево-хіміо-імуно-гормонотерапії тощо.

«Особливо хотілось би відмітити депутатів Оксану КУБРАК, Юлію ЛЕВЧЕНКО, Віталія МЕЛЬНИКА, Валерія ЗАЇКУ, Ігоря ЗМИСЛЮ, Володимира НИКОНЕНКА, Ірину РИБАЛЬЧЕНКО, які не просто відгукнулися, а й оперативно надали допомогу за рахунок депутатських коштів Ігорю ЛУГИНІ, особі з інвалідністю внаслідок війни 1-ї групи з числа учасників антитерористичної операції. Незабаром у дворі його будинку на вул. Героїв Крут, 68Б буде облаштовано дитячий майданчик», – зазначають у департаменті соціального захисту населення.

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО, заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ та директор департаменту соціального захисту населення Тетяна МАСІК висловлюють щиру подяку депутатам, які відгукуються на прохання людей, які опинились у складних життєвих обставинах та яким важко самостійно подолати матеріальні труднощі, що виникають у зв’язку з необхідністю боротьби за життя рідних.

Крім того, завдяки міським обранцям КУ «Центр учасників бойових дій» поповнилась медичним та реабілітаційним обладнанням: вже придбаний апарат «Радіус» для органів опори та руху (40 тис. грн.), а невдовзі Центр буде оснащений ще й вихровою ванною (50 тис. грн.).