Надрукувати
Перегляди: 1284

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО взяв участь в урочистостях, присвячених Дню працівників освіти.

Захід, який відбувся в Сумському національному академічному театрі ім. Щепкіна, зібрав найкращих представників освітянської спільноти міста.

«Завжди приємно бути в колі найкращих – тих, хто обрав професію вчителя за покликанням, тих, хто навчає, виховує та робить наше місто і нашу країну кращими, – сказав Олександр Лисенко. – Освіта – фундамент для розвитку держави, ми це розуміємо, і тому одним з пріоритетів у своїй подальшій роботі вбачаємо саме розвиток освітянської галузі. Ми продовжимо модернізувати приміщення шкіл і садочків, оснащувати заклади матеріально-технічною базою, будемо робити все для того, аби умови роботи вчителів і навчання учнів покращувались».

Міський голова зауважив, що сумські освітяни впевнено довели свою професійність під час карантинних обмежень, та подякував кожному вчителю, за те що продовжують сіяти зерня знань у підростаючому поколінні навіть у складних умовах сьогодення.

Кращим педагогам Олександр Лисенко вручив нагрудні відзнаки за майстерність у роботі та відданість обраній справі, а також грамоти міського голови за професіоналізм та плідну працю в галузі освіти.

«Діти – найцінніше, що в нас є. Тому педагоги, які їх навчають та виховують, – це ті люди, яким ми довіряємо найвідповідальнішу місію: виростити майбутніх медиків, економістів, науковців. А головне – людей із великої літери. Дякую, що вкладаєте в наших дітей все те найкраще, що є у вас – свій час, і часточку своєї душі», – звернулась до присутніх у залі заступник очільника Сум Віра МОТРЕЧКО.

Долучилась до вітань сумським освітянам і начальник управління освіти та науки Антоніна ДАНИЛЬЧЕНКО. Посадовиця побажала вчителям, вихователям , керівникам та всім працівникам закладів освіти здоров'я, родинної злагоди, вдячних вихованців та мирного неба над головою.