Надрукувати
Перегляди: 885

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради розпорядився при плануванні будівельних робіт на наступний рік обов’язково врахувати спорудження дитячих майданчиків.

Під час доповіді директора департаменту фінансів, економіки та інвестицій Світлани ЛИПОВОЇ, очільник Сум поцікавився чи надходять від керівників структурних підрозділів пропозиції до формування бюджету на наступний рік. Він зауважив, що основні питання розподілу коштів формуються вже зараз, а тому повинен бути розроблений чіткий перелік пропозицій. Зокрема, наголосив на необхідності передбачити кошти на будівництво дитячих майданчиків у місті Суми.

Відповідних звернень від депутатів, голів будинкових, квартальних комітетів, звернень голів ОСББ та сумчан на даний час налічується вже 110.

«Будівництво дитячих майданчиків в наступному році повинно бути включене до програми, і на майданчики і на їх облаштування мають бути передбачені кошти», – зазначив Олександр Лисенко.

Міський голова доручив управлінню капітального будівництва та дорожнього господарства, як розпоряднику коштів, опрацювати дане питання, аби в наступному році працювати системно.

Окрім того, Олександр Лисенко наголосив на обов'язковому проведенні громадських слухань щодо формування бюджету міста на наступний рік та доручив підлеглим опрацювати питання організації цього заходу в режимі online.