Надрукувати
Перегляди: 4417

На виконання Постанови Кабінету Міністрів України «Про внесення змін до постанови Кабінету Міністрів України від 22 липня 2020 р. № 641» від 11 листопада 2020 року № 1100, в Сумах із понеділка, 16 листопада, відновлюється навчання в школах учнів середньої та старшої ланки.

Згідно з цим документом, ліквідовано поняття «рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19». Пункт 10 Постанови доповнено новими підпунктами, зокрема:

«На території України на період дії карантину забороняється:

Таким чином, із 16  учні 5–11 класів можуть навчатися за очною формою в закладах освіти, вихованці гуртків – відвідувати заклади позашкільної освіти.

Разом із тим, повернення до закладів освіти залежить від ситуації захворюваності, потужності будівлі школи, кількості класів тощо. Керівникам закладів освіти рекомендовано прийняти рішення про формат навчання: за очною формою, змішаною чи з частковим використанням технологій дистанційного навчання.

Інформацію про особливості організації освітнього процесу з 16 листопада  в кожному окремому закладі можна знайти його офіційному сайті.