Надрукувати
Перегляди: 877

У Сумах в День Гідності та Свободи міські та обласні посадовці, військові та громадськість вшанували пам'ять полеглих за національні ідеали борців.

Вклонили голову в жалобі та поклали квіти до пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, пам’ятного знаку на Алеї Слави на Центральному кладовищі та могили Героя України Олексія Братушки заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО та заступник міського голови Альона ДМІТРЄВСКАЯ.

Шана трагічним подіям, нескореності українського народу та його патріотизму, збереження об’єктивної інформації про ці події та усвідомлення величезної ціни свободи – завдання кожного українця, наголосили представники влади.

Альона Дмітрєвская переконана, – ніхто та ніщо не повинно бути забутим. Сумчани пам’ятають та ґречно дякують всім загиблим землякам за подвиг й тим, хто нині стоїть на передовій, захищаючи український кордон від ворожої навали.

Своєю чергою Віра Мотречко побажала учасникам бойових дій завжди повертатись додому здоровими та неушкодженими, а їх батькам висловила слова вдячності за справжніх патріотів, захисників держави, мужніх чоловіків та достойних своєї країни синів.