006.jpg

Учнів 9–11 класів запрошують взяти участь у серії тренінгів «Школа лідерів змін», де старшокласники зможуть отримати знання з проєктного менеджменту та створити свій власний проєкт.

Для участі необхідно сформувати команду із чотирьох  осіб та подати заявку до 26 листопада включно за формою

Сформувати команду можна буде вже під час тренінгу з новими друзями на проєкті.

«Школа лідерів змін» складається з двох подій: тренінгова програма та проєктний конкурс.

Тренінгова програма з проєктної діяльності відбудеться 27 – 28 листопада в онлайн-режимі. Далі учасники готуватимуть власні ініціативи за консультаційної підтримки організаторів. 10 грудня заплановано провести конкурс проєктів: їх захист, обговорення та визначення переможців.

Всі учасники отримають сертифікат, автори найкращих проєктів – нагороди.

Тренінгова програма проводиться успішними підприємцями, керівниками (менеджерами), посадовцями та проєктними менеджерами – переможцями конкурсів місцевого та національного рівнів.

Учасники програми матимуть можливість сформувати практичні навички розробки проєктів, опанувати практичні інструменти та методи роботи менеджера, розвинути організаторські якості.

Програма реалізується ГО «Центр освіти впродовж життя», СумДУ та управлінням освіти і науки за фінансової підтримки з бюджету Сумської міської територіальної громади. «Школа лідерів змін» стала одним з переможців минулорічного конкурсу програм (проєктів, заходів), розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері розвитку громадянського суспільства, для виконання (реалізації) яких надається фінансова підтримка з бюджету Сумської міської тергромади.