Надрукувати
Перегляди: 756

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО під час щопонеділкової апаратної наради наголосив директору департаменту Олександрові ЖУРБІ на необхідності оперативного і якісного виконання ремонтів ліфтів.

За повідомленням директора департаменту інфраструктури міста Олександра ЖУРБИ, станом на 3 грудня у Сумах не працювало 69 ліфтів. З них 57 підйомників зупинили у зв’язку із закінченням граничного терміну експлуатації (потребують капітального ремонту). Ще 12 ліфтів не працювали у зв’язку із несправностями, тобто потребують ремонтних робіт поточного характеру. Це ліфти за адресами: вул. СКД, 22, вул. Інтернаціоналістів, 63А, вул. Прокоф’єва, 29/1, вул. Героїв Крут, 64, вул. Героїв Крут, 22, вул. Героїв Крут, 82Б, вул. Металургів 17, вул. Реміснича, 15, вул. Супруна, 32/1, вул. Романа Атаманюка, 43 а, вул. Металургів, 26 та пл. Горького, 6.

У більшості випадків необхідний ремонт двигуна та кантів, потрібна заміна зламаних дверей та станції управління.

З 30 листопада по 3 грудня в житлових багатоквартирних будинках по вул. Героїв Крут, 22 та вул. Героїв Крут, 82 б було зупинено два підйомники з причини несправностей.

Разом із тим за останній тиждень відремонтували та ввімкнули ліфти в багатоповерхівках по вул. Холодногірська, 41 та вул. Миру, 5.

Міський голова Олексндр Лисенко наголосив директору профільного структурного підрозділу на необхідності оперативного і якісного виконання ремонтів підйомників.