003.jpg

З січня за оформленням всіх видів соціальної допомоги, субсидій та компенсацій мешканці Битицького, Великочернеччинського та Стецьківського старостинських округів, які приєднались до Сумської міської територіальної громади мають звертатися до департаменту соціального захисту населення Сумської міської ради.

Громадянам нагадують, що у зв’язку з карантином в установі діє дистанційна форма надання послуг відвідувачам. Тому документи слід подавати поштовим відправленням на адресу департаменту: вул. Харківська, 35, 40035 або через скриньку для документів, розташовану при вході до адміністративної будівлі, обов’язково вказавши актуальний контактний номер мобільного телефону для зворотного зв’язку з фахівцями структурного підрозділу.

Бланки заяв та зразки заповнення документів можна роздрукувати самостійно на офіційному веб-сайті департаменту.

Заяви для призначення житлової субсидії, допомоги при народженні дитини та компенсаційної виплати відшкодування вартості послуги з догляду за дитиною до трьох років «муніципальна няня» можна подати за допомогою послуги «електронний сервіс» через сайт Мінсоцполітики.

Детальніше за тел.: 78-88-88, 78-71-22, 78-71-23, (050)4078199 та за посиланнями: житлова субсидіядопомога при народженнівідшкодування вартості послуги з догляду за дитиною до 3 років «муніципальна няня».