Надрукувати
Перегляди: 728

Представники КП «Міськводоканал» стали учасниками Міжнародного водного форуму, що відбувся в Яремче.

 

У роботі міжнародного заходу взяли участь представники підприємств водопровідно-каналізаційного господарства, профільних міністерств, НКРЕКП, органів місцевого самоврядування, бізнесу та науки.

Учасники обговорили законодавчі ініціативи Міністерства розвитку громад та територій України, екологічні аспекти в діяльності водоканалів та технічні рішення з ресурсо- та енергозбереження. Неабияку увагу було приділено перспективам розвитку водопровідно-каналізаційного господарства, питанням тарифної та інвестиційної політики у галузі водопостачання та водовідведення.

Під час конференції провели Загальні звітно-виборчі збори Асоціації «Укрводоканалекологія», на яких обрали президента Асоціації – ним став Дмитро НОВИЦЬКИЙ (гендиректор ПрАТ АК «Київводоканал»), затвердили новий склад Ради Асоціації та погодили план пріоритетних спільних дій учасників профільного об’єднання на поточний рік.

Традиційно відбулась галузева виставка технологій та обладнання, на якій учасники експозиції презентували продукцію для сфери водопостачання, водовідведення, теплопостачання та енергозбереження.