0010.jpg

У Молодіжному центрі «Романтика» відбулася зустріч міського голови Олександра ЛИСЕНКА з матерями та дружинами загиблих захисників України з нагоди Міжнародного жіночого дня.

Також участь у заході взяли директор департаменту соціального захисту населення Тетяна МАСІК та директор КУ «Центр учасників бойових дій» Олександр МОРДВАНЮК.

«Мені хотілося б розділити із вами біль утрати, яку час, на жаль, не лікує. Ви надзвичайно сильні та мужні – не дарма жінок називають другим фронтом. І я уже неодноразово говорив вам про те, що завжди можете розраховувати на мою підтримку і допомогу від міської влади – сказав очільник Сумської міської територіальної громади – Сьогодні від себе особисто та від громади нашого міста вітаю вас із прийдешнім святом – Міжнародним жіночим днем. Нехай ця весна подарує вам нові позитивні моменти. Здоров’я вам, довголіття та миру на нашій землі».

До привітань долучилися і представники творчої молоді СНАУ (зразковий ансамбль сучасного бального танцю «Свей», соліст Студентського академічного хору «Юність» Руслан ОВЧАРЕНКО, зразковий ансамбль сучасного танцю «Шарм», вокальний ансамбль «Веселі нотки» та народний ансамбль народного танцю «Весна») та учениця ДМШ № 4 Олександра МАЗІНА.