Надрукувати
Перегляди: 959

В управління «Центр надання адміністративних послуг у м. Суми» провели навчання адміністраторів відділу дозвільних процедур з питань надання адміністративних послуг за участю головних державних інспекторів управління Держпраці в Сумській області Андрія КУНДИ та Яни ТОКАРЄВОЇ.

Під час навчання розглянули Постанову Кабінету Міністрів України від 3 лютого 2021 року № 77 «Про затвердження переліку машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки та внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України». У відповідності документа розширено перелік машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки, які не можуть експлуатуватися які на підставі подання декларації відповідності матеріально-технічної бази суб’єкта господарювання вимогам законодавства та перелік робіт підвищеної небезпеки, для виконання яких необхідно отримати дозвіл.

Також учасники навчання опрацювали порядок реєстрації (перереєстрації, зняття з обліку) технологічних транспортних засобів, що не підлягають експлуатації на вулично-дорожній мережі загального користування.