004.jpg

З нагоди Міжнародного жіночого дня очільник Сум Олександр ЛИСЕНКО вручив грамоти та подяку міського голови успішним жінкам обласного центру, котрі наполегливою працею та високим професіоналізмом прославляють місто над Пслом.

Під час виступу на сцені філармонії Олександр Лисенко звернувся до присутніх у залі жінок зі словами вдячності за тепло, підтримку й ласку, які кожна з представниць прекрасної половини людства проявляє у повсякденному житті та на професійній ниві.

«По-чоловічому скажу: кожен день будь-якого чоловіка починається з думки про жінку – яка вона гарна, яка розумна й різностороння, що для неї зробити аби вразити, та чим підкорити. Адже сучасна жінка, то справжнє диво – рятує життя і здоров’я, захищає тил, перебуваючи на фронті, виховує наше майбутнє – дітей, дає можливість отримати професію і масштабний багаж знань. Зі свого боку, ми, чоловіки, докладемо усіх зусиль, щоб свято весни, краси, любові та компліментів у вас було 365 днів на рік!» – підкреслив посадовець.

За наполегливу сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток галузі освіти міста Суми грамотою міського голови було удостоєно вихователя Сумського ДНЗ № 28 «Ювілейний» (центр розвитку дитини) Олену ПОДУС, за наполегливу сумлінну працю в галузі охорони здоров’я, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у надання медичної допомоги – старшу медичну сестру хірургічного відділення № 1 КНП «Клінічна лікарня № 5» Ірину ДОРОШЕНКО.

Почесну грамоту міського голови за наполегливу сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток сфери побутового обслуговування населення міста Суми від Олександра Лисенка отримала фізична особа-підприємець Валентина САМАРІНА, а грамоту міського голови – директор ТОВ «Рекламно-виробнича компанія «Бінго» Тетяна КУПРІЙ.

Подяку за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток легкої атлетики в місті Суми міський голова вручив заступнику директора МКЗ «Спеціалізована дитячо-юнацька спортивна школа олімпійського резерву Володимира Голубничого з легкої атлетики» Наталії КЛЮЦІ.