Надрукувати
Перегляди: 1000

Сьогодні у приміщенні Легкоатлетичного манежу СумДУ розпочався чемпіонат Національної поліції України з рукопашного бою.

Взяти участь у змаганнях завітали представники Головних управлінь Національної поліції України, Департаментів патрульної поліції, поліції охорони та стратегічних розслідувань із усіх областей країни.

Участь у відкритті чемпіонату взяли заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО, начальник ГУНП в Сумській області Олександр АНОХІН, президент Всеукраїнської Федерації рукопашного бою Юрій РАДЧЕНКО, ректор СумДУ Василь КАРПУША, представники правоохоронних органів, спортсмени.

Насамперед, Віра Мотречко подякувала учасникам змагань за те, що вони не тільки гідно виконують професійні обов’язки, а також знаходять час для заняття спортом, вдосконалюються професійно і піклуються про здоровий спосіб життя.

«Для нас велика честь, що чемпіонат Національної поліції України проходить саме в нашому місті, – зауважила заступник міського голови. – Сподіваємося, що всі учасники чемпіонату продемонструють добру фізичну підготовку та волю до перемоги. Учасникам змагань бажаю яскравих емоцій, цікавих боїв та перемог».   

Чемпіонат, у якому беруть участь майже 300 поліцейських, відбувається за підтримки Федерації рукопашного бою України. Зокрема, начальник ГУНП в Сумській області Олександр Анохін висловив вдячність президенту Федерації та відзначив подякою за організацію змагань.

Протягом двох днів представники правоохоронних органів зі всієї країни демонструватимуть свої спортивні навички та вміння. Серед учасників є майстри спорту, переможці всеукраїнських та міжнародних змагань із різних видів боротьби та чемпіони Європи та Світу. Всього у чемпіонаті беруть участь 28 команд.