0010.jpg

У Сумах додатково створили п’ять мобільних груп із контролю за дотриманням вимог чинного законодавства України щодо запровадження карантинних заходів на території Сумської міської територіальної громади.

Згідно з розпорядженням міського голови Олександра ЛИСЕНКА до їх складу включили працівників десяти структурних підрозділів: департаменту комунікацій та інформаційної політики, управління з господарських та загальних питань, управління стратегічного розвитку міста, відділу інформаційних технологій та комп’ютерного забезпечення, відділу з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення, відділів ведення Державного реєстру виборців Зарічного та Ковпаківського районів м. Суми, відділу з конкурсних торгів, архівного відділу, відділу у справах молоді та спорту. Для кожної мобільної групи визначили зону відповідальності, де з громадянами проводитимуть інформаційно-роз’яснювальну роботу щодо дотримання карантинних заходів, запроваджених на території Сумської міської територіальної громади.

Нагадаємо, з опівночі 24 березня Суми разом із областю належать до «червоної» зони епідемічної небезпеки, у зв’язку з чим запроваджено відповідні обмеження.