Надрукувати
Перегляди: 1011

ФК «Суми» в рамках професійної атестації та програми розвитку дитячо-юнацького футболу дає старт футбольній школі, набору груп та тренерського складу.

«Суми як ніколи потребують кваліфікованих футболістів, тож ми вирішили запустити футбольну школу ФК «Суми», розпочнемо підготовку юнаків на нашій базі, на стадіоні «Авангард», – зазначив головний тренер Валерій КУЦЕНКО. – Усі необхідні умови є. Зокрема, вже здібні слухачі «Барси» та ДЮСШ «Суми», хоча ще в процесі навчання та гратимуть в клубних школах Києва, Харкова, Полтави та інших міст. Будемо виправляти ситуацію, поповнювати сумський фонд футболістів».

З питань набору юнаків можна звернутися за тел.: 0(99)7061928 (начальник команди Олександр БОНДАРЕНКО), за допомогою електронної пошти: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. або безпосередньо до адміністрації ФК «Суми», перейшовши до розділу «контакти» на офіційному сайті клубу. До співпраці також запрошують тренерів з ліцензією категорії «С» та вище.