006.jpg

Регіональний сервісний центр МВС в Сумській області пропонує отримати послугу з верифікації посвідчення водія в Електронному кабінеті.

Сервісні центри МВС щодня отримують десятки запитів на верифікацію посвідчення водія в Електронному кабінеті водія, серед яких уточнення помилкових даних, відсутність документа, відсутність фото.

Після створення цієї послуги посвідчення водія з фото обов’язково з’явиться в застосунку Дія. Коли заява на верифікацію успішно опрацьована, але в Дії його немає, необхідно видалити та повторно завантажити застосунок у смартфон.

Якщо після цього відцифроване фото не підвантажилося, то воно відсутнє в реєстрах. Тому сервісні центри МВС радять обміняти наявне посвідчення водія на документ нового зразка у будь-якому сервісному центрі МВС.

Ще більше інформацї щодо верифікації даних за цим посиланням.

Із запитаннями також можна звернутися до Головного сервісного центру МВС за телефоном (044)-290-19-88. Також консультації надаються на офіційній сторінці в Facebook, а відповіді на поширені питання та новини сервісних центрів МВС можна знайти на сайті.