0010.jpg

З метою подальшої реалізації проєкту «Підвищення енергоефективності в дошкільних навчальних закладах міста Суми», що впроваджується у рамках Програми розвитку муніципальної інфраструктури України 16 та 19 квітня в офіційному віснику ЄС розміщено публікації – запрошення до участі в тендері на закупівлю робіт капітального ремонту та консультаційних послуг з нагляду за капітальним ремонтом дитячих садків у Сумах.

Закупівлі відбуватимуться за процедурою міжнародних конкурсних торгів та відповідно до правил, визначених Посібником із закупівель для проєктів, що фінансуються ЄІБ.

Також відповідні повідомлення про проведення вказаних закупівель розміщені на сайті ДП «Prozorro» у рубриці «Закупівлі міжнародних донорів та публічні закупівлі інших країн» розділу «Новини».

Нагадаємо, що проєкт «Підвищення енергоефективності в дошкільних навчальних закладах міста Суми» реалізується спільно з Міністерством розвитку громад та території України за рахунок 5,2 млн євро кредитних коштів Європейського інвестиційного банку терміном на 22 роки з пільговим періодом до п'яти років та спіфінансування з бюджету міської територіальної громади.

Мета проєкту – скорочення використання енергоресурсів та покращення умов перебування дітей та персоналу обраних до проєкту дитячих садочків шляхом впровадження енергоефективних заходів.