004.jpg

Заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО привітала колектив управління патрульної поліції в Сумській області з 5-річним ювілеєм з часу створення підрозділу.

Від імені очільника міста Олександра ЛИСЕНКА посадовиця висловила вдячність особовому складу і керівництву управління за тісну, продуктивну співпрацю з міською владою в питанні забезпечення правопорядку в місті та безпеки на дорогах.

«Саме патрульні першими прибувають на допомогу тим, хто її потребує, забезпечують спокій на вулицях, контролюють безпеку дорожнього руху. Вами пишається громада та рівняється молодь. В цей нелегкий час хочу побажати міцного здоров’я, терпіння, наснаги та незмінного прагнення робити наше місто безпечним для кожного його мешканця», – звернулась до присутніх на заході Віра Мотречко.

Привітав трудовий колектив з річницею з часу створення підрозділу і начальник управління патрульної поліції в Сумській області департаменту патрульної поліції Олексій КАЛЮЖНИЙ, який також відзначив грамотами і подяками особовий склад управління.