006.jpg

Від імені керманича міста Олександра ЛИСЕНКА заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО привітала дев’ять прийомних сімей та п’ять дитячих будинків сімейного типу з Днем матері та Міжнародним днем сім’ї під час тематичного заходу «Щаслива родина – душа України» поблизу озера Чеха.

Зокрема, посадовець відзначила активну життєву позицію цих сумчан, їхній вагомий вклад у зміцнення і формування у підростаючого покоління сімейних та духовних цінностей, популяризацію сімейних форм виховання.

«Сім’я – це найнадійніша опора і підтримка, від якої залежить, якими людьми ми виростаємо, як сприймаємо світ та ставимося до інших людей, до своєї країни. Цінуйте мудрі батьківські настанови та добрі материнські поради, показуйте своїм прикладом, якою має бути українська сім’я», – наголосила Віра Мотречко, звертаючись до присутніх родин.

У якості презентів кожна родина отримала дитячий путівник «Казкове місто Суми» та символічні подарунки для побуту. Опісля дітвора взяла участь у спортивній естафеті на свіжому повітрі.

По завершенню на учасників заходу чекала польова кухня та частування солодощами.

До привітань того дня також долучилась і заступник міського голови Тамара ІЩЕНКО, зичивши батькам-вихователям ДБСТ, прийомним батькам, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, аби ті ніколи не втрачали надію в добро та любов, щоразу підтримували і цінували один одного, допомагали та ставилися з повагою, затишного сімейного вогнища і квітучого добробуту.