002.jpg

Заступник очільника Сум Віра МОТРЕЧКО привітала підопічних міського центру соцслужб із Міжнародним днем сім’ї.

Від імені міського голови Олександра ЛИСЕНКА вона передала десятьом сумським родинам – дітворі та їхнім матерям подарунки для побуту, дитячі путівники «Казкове місто Суми» та повітряні кульки. Разом із тим, Віра Мотречко подякувала сумчанам, серед яких багатодітні сім’ї, сім’ї учасників АТО, одинокі матері, які самостійно виховують дітей за те, що залишаються берегинями сімейних цінностей.

«Ви не одні, і вам є куди звернутися за допомогою та доброю порадою – до своїх друзів-помічників: міського центру соцслужб, керівника міста, до мене як його заступника, – мовила до присутніх Віра Мотречко. – Міська влада дякує за виховання щасливої та позитивно настроєної малечі, водночас бажає вашим родинам миру, процвітання, затишку та благополуччя».

Потому учасники заходу під гаслом «Щаслива родина – душа України» переглянули відеопривітання з прийдешнім святом, яке підготували малюки, які відвідують Центр. (Вітання родини ЛЮТИХ-ПРИГАРЧУК, родини ДУНЯЗІНИХ, родини ПОДГОРНИХ, родини ХУДОЛЄЙ, родини ПРОЩАЙЛО-КІБЕНКО, родини ТКАЧЕНКО, родини ХУДЕНКО, родини ШЕЛЄВЄЙ, родини ДИКИХ).

Наприкінці зустрічі Віра Мотречко повідомила, що у разі функціонування в цьому сезоні дитячих оздоровчих таборів, можливість роботи яких наразі опрацьовується, батьки – відвідувачі даної установи зможуть подати заявки на участь у них їхніх дітей.