001.jpg

Протягом п'ятниці-суботи, 21–22 травня, військовики та резервісти відпрацьовуватимуть вміння охорони та оборони адміністративної будівлі із залученням зброї та військової техніки.

За інформацією відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи, у п'ятницю, 21 травня з 11:00 за адресою: майдан Незалежності, 2 відбудуться попередні тренування щодо охорони та оборони адміністративної будівлі із залученням спецзасобів, використання зброї з холостими набоями та військової техніки, а також на майдані Незалежності біля входу до адмінбудівлі буде встановлений блок-пост.

У суботу, 22 травня, також на майдані Незалежності, 2 з 8:00 до 13:00 військовослужбовці відпрацьовуватимуть тренувальні вправи щодо розблокування захопленої адміністративної будівлі із використанням військової техніки та озброєння.

Нагадаємо, на території Сумської міської територіальної громади з 12 по 26 травня проводяться навчальні збори військовозобов’язаних та резервістів при військовій частині територіальної оборони.

У рамках військових тренувальних навчань, серед іншого – відпрацьовуються вміння та навички щодо охорони та оборони об’єктів інфраструктури, адміністративних будівель тощо із залученням Національної гвардії України та інших силових структур.