Надрукувати
Перегляди: 1020

З нагоди професійного свята ветеранів та пенсіонерів Державної прикордонної служби України, який відзначають 28 травня, в Сумах відбувся урочистий мітинг.

До присутніх на заході ветеранів прикордонної служби, представників громадськості та молоді зі словами вітань звернулась заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО. Вона зауважила, що вартові державних рубежів завжди користувалися повагою та шаною в українського народу, адже прикордонні війська відіграють важливу родь у системі зміцнення національної безпеки, захисту політичних, економічних і військових інтересів України.

Від імені очільника Сум Олександра ЛИСЕНКА та громади посадовець побажала ветеранам-прикордонникам та їхнім сім’ям міцного здоров’я, щастя, життєвих гараздів, родинного миру і спокою.

Потому спільно з учасником війни в Афганістані та бойових дій у зоні АТО/ООС Миколою КІЧЕНКОМ заступник очільника міста вручила нагороди та відзнаки громадських об'єднань сумчанам, які в різні роки охороняли рубежі держави.

Слова вітання та вдячності висловив колегам і голова Сумської міської ГО «Спілка прикордонників» полковник у відставці Юрій ЛОЗИНСЬКИЙ. Він зауважив, що прикордонна служба завжди була дуже почесною, адже саме прикордонники  першими приймали на себе удар ворога на кордоні, будучи щитом рідної держави.