001.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО та заступник міського голови Віра МОТРЕЧКО привітали Почесного громадянина міста Суми Володимира ГОЛУБНИЧОГО з 85-річчям.

Олімпійський чемпіон зі спортивної ходьби, неперевершений легкоатлет, лідер у своєму виді спорту, рекордсмен світу, Почесний громадянин міста Суми, член Залу слави ІААФ, заслужений майстер спорту, вчитель та наставник цілої плеяди молодих героїв спорту – і це лише частина здобутків Володимира Голубничого.

«Володимир Степанович – людина, яка мотивує мене особисто своєю наполегливістю та вмінням отримувати задоволення від того, чим займається. Я гордий з того, що особисто знайомий із ним, що маю змогу прийти до нього, потиснути руку і привітати. Бажаю довгих років життя, міцного здоров’я та любові близьких, рідних, вихованців», – привітав ювіляра міський голова.

Заступник міського голови Віра Мотречко долучилася до побажань і зазначила, що спортивні результати Володимира Степановича і досі надихають багатьох спортсменів: «Мені вдвічі приємніше вас вітати, бо ми, спортсмени, розуміємо одне одного найкраще. Я приєднуюся до слів міського голови, а ще хочу побажати, щоб ваші учні та вихованці продовжували вашу справу, прославляючи свого почесного вчителя, адже це також дуже важливо!».