Надрукувати
Перегляди: 1078

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО відвідав КНП «Клінічна лікарня Святого Пантелеймона», де сьогодні презентували роботу кол-центру.

Очільник міста разом із заступником міського голови Тамарою ІЩЕНКО, начальником управління охорони здоров’я Оленою ЧУМАЧЕНКО та директором комунального некомерційного підприємства Володимиром ПОЦЕЛУЄВИМ оглянули кол-центр, який спрямований на покращення поінформованості мешканців Сумської та сусідніх громад у питаннях отримання медичних послуг.

«Цей кол-центр надаватиме інформаційну підтримку, щоб покращити якість надання медичних послуг жителям нашої громади і Сумського району. Це допоможе покращити комунікацію між населенням і лікарями. Ми розуміємо потреби пацієнтів, потреби лікарні, тому будемо працювати у цьому напрямку», – сказав Олександр Лисенко.

Володимир Поцелуєв зазначив, що відкриття такого кол-центру викликане необхідністю, адже надходило багато звернень від мешканців і Сумської громади, і від жителів району. Зараз створено чотири робочих місця на базі реєстратури та два у приймальному відділенні. Вони працюватимуть цілодобово. Налаштування та організацію роботи здійснило КП «Інфосервіс».

Мешканці Сум та Сумського району можуть безоплатно отримати в кол-центрі консультацію щодо запису до лікаря чи госпіталізації.

Як зауважила начальник управління охорони здоров’я Олена Чумаченко, у Сумах це другий подібний кол-центр – перший розташований на базі КНП «Центр первинної медико-санітарної допомоги № 1». Вона додала, що є ідея в усіх лікувальних закладах впровадити таку ініціативу, адже це допомагає підвищити інформаційну доступність у питанні надання медичних послуг.

«Ми розуміємо необхідність обслуговування населення і Сумського району. Наша задача як міської влади полягає у налагодженні тісної співпраці і взаємодії із головами територіальних громад, які знаходяться поруч. Ми будемо орієнтувати мешканців району на те, що вони зможуть отримувати медичні послуги в нашому закладі. Кол-центр допомагає нам інформувати про ці послуги», – підсумувала Тамара Іщенко.

Окрім того, керівник громади повідомив, що зараз планується допомога лікарні у придбанні комп’ютерного томографа.

Звернутися до кол-центру можна за номером: 0-800-33-31-03.