003.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав із прийдешнім Днем батька чоловіків, які прийняли в свої родини дітей, котрі залишилися без батьківського піклування.

Спеціально до цього дня управління «Служба у справах дітей» організувало свято на базі військової частина 3051 Національної гвардії, на яке запросило підшефних татусів разом із родинами.

Вітаючи присутніх на святі батьків, міський голова Олександр Лисенко насамперед подякував їм за небайдужість, прагнення подарувати батьківську ласку та родинне тепло дітям, які були цього позбавлені. Очільник міста закликав чоловіків завжди бути гарним прикладом для дітей, прищеплюючи одвічні моральні цінності.

«Батько – це почесно і водночас відповідально, адже діти – найдорожче, що в нас є, наше майбутнє. Дякую вам за тепло і любов, які ви даруєте дітям, за турботу, що проявляєте кожного дня. Бажаю вам завжди залишатися для своїх дітей справжнім прикладом мудрості, сили, справедливості, цілеспрямованості, добра та поваги», – зазначив Олександр Лисенко.

На дорослих і дітей чекали подарунки від міської влади та громади, творче вітання від вокального ансамблю «Перлинки» і талановитих військовиків, а ще знайомство з нацгвардійцями та їхніми чотирилапими помічниками та дегустація солдатської їжі.