006.jpg

Очільник Сумської міської територіальної громади Олександр ЛИСЕНКО відзначив переможців конкурсу «Молодіжна еліта».

Відзначення кращих молодих людей у різних номінаціях вже традиційно відбулось під час святкування Дня молоді.

За результатами роботи конкурсного комітету було обрано п'ять переможців, яким Олександр Лисенко вручив грамоти міського голови та сертифікати на 10 тис. грн.

Так, в номінації «Сила духу» перемогу отримала Дар'я БЕЗКОСТА, в номінації «Культурно-мистецька діяльність» переміг Олексій МАР'ЄТА, в номінації «Екологічна діяльність» – Наталія ЯРОШЕНКО, в номінації «Наукова діяльність» першість здобув Віталій ОМЕЛЬЯНЕНКО, і в номінації «Волонтерська діяльність» першою стала Ксенія ГРИНИК.

«Розумні, активні, цілеспрямовані – це молоді люди Сум! Кожного дня вони сміливо заявляють про себе успіхами в науці, творчості та інших галузях. Я радий, що наша молодь має активну громадську позицію, і я впевнений, що наша країна і наше місто будуть процвітати саме завдяки їхній наполегливості і прагненням до кращого», – наголосив під час нагородження міський голова.

Крім того, грамотами та цінними подарунками було відзначено молодих людей, які посіли другі місця у рейтинговій таблиці конкурсу та набрали майже однакову кількість балів із переможцями.

Цього року в конкурсі взяли участь 18 молодих людей – це студенти закладів вищої освіти, волонтери, науковці, діячі культури і мистецтв, спортсмени та інші небайдужі до розвитку міста сумчани.