Надрукувати
Перегляди: 1109

Заступник міського голови Тамара ІЩЕНКО подякувала колективу КУ «Сумський міський центр дозвілля молоді» за сприяння в проведенні вакцинації проти СOVID-19.

Посадовець відзначила злагоджену роботу працівників комунальної установи, яка дозволила успішно провести щеплення всім охочим у Центрі масової вакцинації, який розміщувався на базі МЦ «Романтика».

Заступник міського голови Тамара Іщенко і начальник управління охорони здоров’я Олена ЧУМАЧЕНКО подякували колективу міського центру дозвілля молоді та висловили сподівання на подальше партнерство з МЦ «Романтика», зокрема в питанні проведення медичних конференцій та інших галузевих заходів.

Директор КУ «Сумський міський центр дозвілля молоді» Ігор ГАННЕНКО своєю чергою запевнив, що працівники установи завжди готові йти назустріч і реалізовувати спільно з медиками нові ініціативи.

Нагадаємо, Центр масової вакцинації проти СOVID-19 працював у МЦ «Романтика» 26, 27 та 28 червня, а також 3 і 4 липня. Перших вихідних щепили 1687 осіб, других – 640.