004.jpg

Мобільна група у складі правоохоронців та посадових осіб міської ради провела рейдову перевірку роботи громадського транспорту в умовах карантину.

Інспектування дотримання виконання протиепідемічних вимог – маскового режиму та обмежень перевезення кількості пасажирів у транспорті, проводили начальник відділу з питань взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи Станіслав КОНОНЕНКО, в. о. начальника відділу транспорту, зв’язку та телекомунікаційних послуг Микола ГІЦЕНКО та працівники Управління патрульної поліції в Сумській області.

Представники мобільної групи перевірили транспортні засоби на маршрутах №№ 3, 4, 5, 10, 12, 13, 15, 18, 19, 52 та 56. Загалом було перевірено 53 автобуси.

За результатами перевірки на водія транспортного засобу маршруту № 18 складено адміністративний протокол за статтею 44-3 КУпАП (перевезення пасажирів у більшій кількості допустимої норми).

Крім того, представники правоохоронних органів та посадовці провели профілактичні бесіди з пасажирами стосовно дотримання маскового режиму в громадському транспорті.