0010.jpg

Підготовкою при проведенні конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в місті має опікуватися спеціальний робочий орган.

Формувати цей робочий орган будуть на конкурсній основі, для чого створять конкурсний комітет під головуванням заступника міського голови Олександра ЖУРБИ.

Під час засідання виконавчого комітету 19 квітня було затверджено Умови проведення конкурсу з визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу.

У конкурсі можуть брати участь підприємства (організації), що мають фахівців у галузі автомобільного транспорту та досвід роботи не менше трьох років з питань організації пасажирських перевезень (проведення конкурсів, тендерів та інших заходів з перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування, досвід із забезпечення розроблення паспортів автобусних маршрутів загального користування тощо).

Крім того, претенденти повинні мати у власності або користуванні офісне приміщення, не менше ніж один легковий автомобіль для обстеження дорожніх умов на автобусних маршрутах, комп’ютерну техніку, засоби зв’язку та програмне забезпечення.

Строк для подання документів на конкурс становить 15 календарних днів з дати оприлюднення оголошення про проведення конкурсу. Оголошення ж про конкурс мають оприлюднити не пізніше як за 30 календарних днів.

Ті підприємства чи організації незалежно від форм власності, які будуть відібрані на конкурсній основі, повинні будуть здійснювати функції з підготовки матеріалів щодо умов конкурсу з перевезення пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування в Сумах, паспортів автобусних маршрутів, аналізу одержаних пропозицій та їх оцінки, договорів з переможцями конкурсу та інших матеріалів.

Всі функції зі збору документів на участь у конкурсі, їх реєстрації та надання роз’яснень претендентам щодо оформлення документів на участь у конкурсі покладено на відділ логістики та зв’язку Сумської міської ради.