0010.jpg

Керівництво Сумської міської тергромади привітало мешканців Піщаного з Днем села, який цього разу припав на Медовий Спас.

Розділили це свято з місцевими жителями перший заступник міського голови Михайло БОНДАРЕНКО, керуючий справами виконавчого комітету Юлія ПАВЛИК, начальник відділу культури Наталія ЦИБУЛЬСЬКА та депутат міської ради Світлана ЛИПОВА.

Михайло Бондаренко від імені очільника Сум Олександра ЛИСЕНКА побажав жителям села миру, здоров’я, добра та процвітання, запевнив, що ті можуть розраховувати на підтримку й співпрацю.

«Піщане – чи не перший населений пункт, який зробив мудрий крок, об’єднавшись з великою Сумською міською територіальною громадою, і чи не найкращий за показниками свого розвитку. Ви багаті працьовитими, талановитими й щирими людьми, потужними колективами, свіжим поглядом й мальовничим краєм. Зичу примноження здобутків й подолання всіх негараздів – об’єднавшись нам це вдасться», – підкреслив посадовець.

Своєю чергою голова Піщанського старостинського округу Микола САЧЕНКО відзначив мешканців Піщаного, які зробили свою рідну батьківщину особливою.

Серед таких були двоє сивочолих старожил віком 95 років, які народились в один день та одного року, одна подружня пара, яка цьогоріч відсвяткувала золоте весілля – 50 років, по одному подружжю, які цей поріг вже перейшли – 61 та 63 роки разом, а також батьки семи немовлят, які поповнили населення Піщаного у 2021 році (наймолодший малюк з’явився на світ 12 серпня). Всі вони отримали символічні подарунки.

Духовної рівноваги, примноження людських чеснот, великої любові до ближніх, людського щастя, щасливих довгих літ і духовної мудрості того дня також піщанцям побажав протоієрей Свято-Миколаївської церкви, отець Максим, який служить Піщанській громаді вже 20 років.

Потому на глядачів чекали виступи учасників художньої самодіяльності Піщанського будинку культури, показові виступи спортивних секцій з дзюдо, гімнастики, спортивної аеробіки, дитячі атракціони, аквагрим, фотозона, а ввечері – святкова дискотека.