Надрукувати
Перегляди: 771

Під час апаратної наради при в. о. міського голови Юлії ПАВЛИК керівники теплозабезпечуючих організацій прозвітували про стан готовності міста до нового опалювального періоду.

В.о. міського голови наголосила: забезпечення своєчасного та якісного виконання робіт з підготовки підприємств та житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період – пріоритетне завдання на сьогодні.

За інформацією директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Дмитра ВАСЮНІНА, наразі готовність ТЕЦ та теплових мереж становить 90%.

«Підготовка до опалювального сезону проходить відповідно до графіка. Наразі на завершальному етапі перебуває капітальний ремонт другого та третього теплогенераторів, триває усунення пошкоджень за результатами гідравлічних випробувань по мережах», – зазначив керівник теплового підприємства.

За словами заступника директора Дирекції «Котельня Північного промвузла» Ірини РИБАЛЬЧЕНКО, КППВ активно готується до опалювального сезону. Зокрема, минулого тижня за участі представників обласної державної адміністрації та керівництва міста було проведено виїзну нараду на підприємстві.

«Котельня готова до роботи в опалювальний період на 85%. Проводяться роботи з підготовці з ЖЕКами, лікувальними закладами, закладами освіти та іншими закладами бюджетної сфери. На сьогодні по житловому фонду з 300 будинків видано сім актів готовності до опалювального сезону. Хотілося б, щоб підприємства, які обслуговують житлові будинки теж поквапились і більш активно підійшли до вирішення даного питання. По лікувальних закладах, із шести акти готовності мають два, робота в цьому напрямку триває», – повідомила Ірина Рибальченко.

Юлія Павлик, своєю чергою, наголосила керівництву департаменту інфраструктури міста, керівникам обслуговуючих організацій і бюджетних установ на посиленні роботи в напрямку підготовки житлового господарства та об'єктів соціальної сфери до опалювального сезону.