Надрукувати
Перегляди: 694

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав мешканців Битицького старостинського округу, де відзначають День села.

Вітали жителів одного з округів Сумської громади також заступник міського голови Тамара ІЩЕНКО, народний депутат України Ігор ВАСИЛЬЄВ, депутат міської ради Сергій ДМИТРЕНКО, староста Битицького старостинського округу Артем ЯНЧЕНКО, заступник директора департаменту соціального захисту населення Алла КОТЛЯР, директор КУ «Центр учасників бойових дій» Олександр МОРДВАНЮК.

Як зазначив очільник громади, приєднання сільських територій – процес довготривалий та доволі непростий, але зовсім недавно було завершено всі процедури, тому формування нового бюджету відбуватиметься з урахуванням усіх потреб мешканців старостинських округів.

«Вітаю жителів Битицького округу, адже сьогодні святкують мешканці не тільки Пушкарівки, Битиці та Зеленого Гаю – цей день об’єднує всю нашу сумську родину. Дякую вам, що своєю працею розвиваєте громаду, що наповнюєте її життям. Наше головне завдання – зробити так, що кожен, хто проживає на території старостинських округів, відчував себе комфортно та зручно. Щоб розумів, що життя тут нічим не відрізняється від міського, адже створені всі умови для життя, відпочинку, навчання та праці. Це і є наша мета на найближчі роки. Над цим разом ми і будемо працювати. Адже вже починається процес формування бюджету на наступний рік – тому важливо, щоб ініціативи та ідеї жителів сільських територій також були в ньому відображені. Сьогодні у нас, перш за все, свято, а вже потім – робота. Тому бажаю всім здоров'я у цей нелегкий пандемічний час, процвітання нашій громаді, а також особистих успіхів кожному в нашій громаді!» – сказав Олександр Лисенко.

Він також відзначив учасників бойових дій на сході держави, які відстоювали суверенітет і територіальну цілісність України.

Староста Битицького округу Артем Янченко подякував усім за те, що докладають максимум зусиль, щоб тут було цікаво та затишно, адже кожен пишається своєю малою батьківщиною.

Народний депутат України Ігор Васильєв, дякуючи за запрошення, сказав, що розвиток сільських територій – важливий напрямок його роботи. Тому вже має деякі плани та ідеї щодо того, яким чином допомагати цьому старостинському округу.

До вітальних слів долучилася і заступник міського голови. Тамара Іщенко відзначила відданість справі мешканців Битицького старостинського округу, вручила їм подарунки, а для пришкільного гуртка – матеріали для занять.