002.jpg

Відділ культури повідомляє про початок добору кандидатів на зайняття посади директора КЗ «Сумська міська централізована бібліотечна система».

Кандидати повинні мати повну вищу освіту відповідного напряму підготовки (магістр, спеціаліст), стаж роботи в галузі культури не менше трьох років, володіти державною мовою та бути здатними за своїми діловими і моральними якостями, освітнім і професійним рівнем виконувати відповідні посадові обов’язки.

Прийом документів від охочих обійняти посаду директора Сумської міської централізованої бібліотечної системи триватиме впродовж 30 днів (з 27 вересня до 26 жовтня 2021 року).

Також відділ культури чекає на пропозиції від громадських організацій у сфері культури відповідного функціонального спрямування щодо кандидатів до складу конкурсної комісії. Дата початку формування конкурсної комісії – 27 вересня 2021 року. Останній термін подачі документів – 26 жовтня 2021 року.

Документи на конкурс на посаду директора міської централізованої бібліотечної системи та на включення до конкурсної комісії приймає відділ культури (вул. Горького, 21, каб. 317, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.).

Довідки за тел.: 66-99-04 (контактна особа – Олена КАРСУНКІНА).

Детальна інформація за цим посиланням