003.jpg

Департамент соціального захисту населення доводить во відома сумчан інформацію про те, як дізнатися розмір призначеної житлової субсидії з жовтня поточного року.

Протягом жовтня буде проведено автоматичний розрахунок субсидії без звернення отримувачів, в тому числі і тим домогосподарствам, яким субсидію призначено на неопалювальний період в розмірі 0 грн. При цьому, розрахунок розміру субсидії на послугу «опалення» буде виконано – з 16 жовтня поточного року.

Отже, з’ясувати суму призначеної житлової субсидії можна наприкінці жовтня за багатоканальним номером (0542)78-88-88 та за телефонами: (0542)78-71-22, (0542)78-71-23, (050)4078199.

Громадяни також можуть перевірити призначення житлової субсидії за даними Єдиного державного реєстру отримувачів житлових субсидій, який знаходиться у відкритому доступі за цим посиланням.

Пошук у зазначеному реєстрі здійснюється за адресою домогосподарства. Для користувачів доступна інформація про те, чи призначена субсидія домогосподарству, про термін, на який призначено субсидію, про суми щомісячних нарахувань, а також, де міститься особова справа – назва органу соціального захисту населення.

Інформація у реєстрі оновлюється один раз на місяць – на початку поточного місяця за попередній місяць, тобто інформацію за жовтень можна буде дізнатися на початку листопада.