Надрукувати
Перегляди: 547

Представники КП «Міськводоканал» вибороли «бронзу» у Всеукраїнському конкурсі на фахову майстерність серед працівників водоканалів «Кращий за професією», що відбувся вп’яте поспіль у Полтаві.

Цьогоріч у змаганнях взяли участь представники семи водопровідно-каналізаційних підприємств: Полтави, Сум, Кременчука, Кропивницького, Черкас, Кривого Рога та Херсона.

Загалом свою фаховість продемонстрували понад 200 учасників.

Серед них – слюсарі, електромонтери, електрогазозварники, бухгалтери, контролери абонентського відділу, машиністи автомобільних кранів та екскаваторники.

Майстерність та професійність працівників визначали у восьми номінаціях. Конкурсантів оцінювали не лише за правильність виконаних завдань, але й за швидкість та дотриманням правил техніки безпеки.

У конкурсі бухгалтерів сумчанки Оксана СЕМА та Наталя ВОДА посіли ІІ та ІІІ місце відповідно. Також водоканальці з Сум стали срібними та бронзовими призерами серед контролерів водопровідного господарства (Вікторія ГУПАЛО та Дмитро КОВАЛЬОВ). Олександр МУХІН виборов для Сум «бронзу» в конкурсі електрогазозварників.

Не менш вправними виявилися й водії сумського водоканалу. Артем БИРЧЕНКО посів ІІІ місце серед машиністів крана автомобільного, а Володимир АБАРОВСЬКИЙ став бронзовим призером серед машиністів екскаваторів.
У командному підсумку, здобувши 113 балів, сумські водоканальці стали третіми. Другими зі 115 балами – представники КП «Кременчукводоканал». Перемогу у цьогороічних змаганнях здобула команда КП ПОР «Полтававодоканал», яка набрала 150 балів.

«Я хочу подякувати кожному працівникові підприємства за продемонстровану у конкурсі професійну майстерність і здобуте третє місце серед найкращих працівників водоканалів України. Окрема подяка організаторам – КП «Полтававодоканал» за ініціативу та високий рівень проведення конкурсу», – зазначив директор КП «Міськводоканал» Анатолій САГАЧ.