0010.jpg

У четвер під головуванням заступника міського голови Альони ДМІТРЄВСКОЙ відбулось чергове засідання міської комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, реалізації державної політики зайнятості населення, створення робочих місць та легалізації.
На засіданні комісії розглянуто ситуацію з виплатою заробітної плати на 13 підприємствах, де існувала заборгованість із заробітної плати в загальній сумі 4,7 млн грн.

Заслухано керівників КП «Сумижитло» та ПАТ виробничо- енергетична компанія «Сумигазмаш», представника ліквідатора ПВКМП «НАСА», ПАТ «Сумиоблагротехсервіс», ПАТ «Сумський фарфоровий завод». До участі в засіданні залучались представники місцевої прокуратури та відділу поліції.

Вирішено звернутись до директора Сумського кооперативного технікуму щодо вжиття термінових заходів по стягненню дебіторської заборгованості з оплати послуг за навчання з метою спрямування цих коштів на погашення боргів із заробітної плати, а також до засновників цього закладу щодо вирішення питання стабілізації його діяльності та забезпечення своєчасної виплати заробітної плати. Направити листа до Ковпаківського відділу державної виконавчої служби міського управління юстиції щодо прискорення примусового стягнення коштів в сумі 10,6 тис. грн. за виконавчими документами з фізичної особи КУЗЬМЕНКО Антоніни Михайлівни на користь ПАТ «Сумиоблагротехсервіс», що дозволить ПАТ «Сумиоблагротехсервіс» розрахуватись із працівниками.