Надрукувати
Перегляди: 651

Під час щопонеділкової апаратної наради при міському голові Олександрові ЛИСЕНКУ представники теплових організацій повідомили, що заклади бюджетної сфери повністю забезпечені опаленням. 

Станом на 25 жовтня теплом забезпечено мешканців 815 будинків із 898 (з урахування деяких будинків приватного сектору), які обслуговуються ТОВ «Сумитеплоенерго». Сьогодні будуть вестися роботи в цьому напрямку для мешканців вул. Ю. Вєтрова. Протягом декількох днів буде ввімкнено теплопостачання в решті помешкань.

Представник ТОВ «Сумитеплоенерго» повідомив, що бюджетна сфера на 100% забезпечена теплом. Окрім того, з підприємством ТОВ «Котельня північного промислового вузла» було укладено договір на постачання в зону їхнього обслуговування гарячої води до кінця опалювального сезону.

Також тепловики зазначили, що ремонтні роботи тепломереж вул. Першотравнева та вул. Привокзальна завершені, асфальтне покриття відновлене.

Міський голова акцентував увагу на тому, що необхідно оперативно усувати проблеми, якщо такі виникають, пов’язані з забезпеченням теплом мешканців Сумської громади. Представник ТОВ «Сумитеплоенерго» сказав, що дані питання вирішуються невідкладно в робочому порядку спільно з обслуговуючими організаціями.

Як розповіли в ТОВ «Котельня північного промислового вузла», лікувальні заклади та садочки з теплом. Ситуацію з опаленням в оселях мешканців також вирішують – ведуться постійні перемовини щодо реструктуризації боргу з АТ «Сумигаз». Тому попередньо прогнозують, що до кінця поточного тижня зможуть отримати газ та буде можливість надавати послуги з теплопостачання жителям громади.

Міський голова Олександр Лисенко доручив тримати ситуацію на контролі та надати копії проєктів договорів між ТОВ «Котельня північного промислового вузла» та АТ «Сумигаз» до Сумської міської ради. Очільник громади наказав оперативно надавати всю інформацію, яка стосується питання забезпечення теплом мешканців. Адже зараз відбувається тісна співпраця з ТОВ «Сумитеплоенерго», тому необхідно швидко реагувати і бути готовими до переключення від одного надавача послуг до іншого.