Надрукувати
Перегляди: 763

Відкритий Кубок міста Суми зі спортивної аеробіки «Кубок Слобожанщини – 2021» відбувся у Палаці студентського спорту СумДУ.

Змагання проводилися з метою популяризації спортивної аеробіки в Україні, покращення навчально-спортивної роботи в фізкультурно-спортивних організаціях та підвищення спортивної майстерності спортсменів, виявлення сильніших спортсменів, які могли б стати кандидатами до збірної команди України для участі у міжнародних змаганнях. Окрім того, ще одне завдання – підведення підсумків спортивної роботи фізкультурно-спортивних організацій та товариств України серед спортсменів та тренерів.

Організаторами змагань були відділ у справах молоді та спорту та Федерація зі спортивної та фітнес аеробіки у Сумській області, а головним суддею змагань – Оксана ДУБИНСЬКА.

Участь у відкритому Кубку міста взяли команди з Житомира, Київської області, Одеської області, Сум та Тернополя. Начальник відділу у справах молоді та спорту Єлизавета ОБРАВІТ привітала всіх учасників змагань та відзначила високий рівень підготовки заходу та професійність команд. Вона також подякувала за підготовку спортсменів тренерам та батькам, які дають своїм дітям можливості для розвитку.

За результатами змагань III місце посіла команда Київської області, II місце – команда із Житомира, а на переможну першу ступеньку п’єдесталу піднялися спортсмени з Сум.

Також Почесними грамотами міського голови за вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, піднесення іміджу міста Суми на спортивній арені, високу професійну майстерність було нагороджено проректора з науково-педагогiчної роботи СумДУ Олександра БРІЖАТОГО та директора Палацу студентського спорту СумДУ Олену БОЙКО.