003.jpg

23 квітня на території Центрального ринку запрацював сучасний торгівельний центр «Євробазар».


«Сьогодні знакова подія. Переваги створення торгівельного центру - не лише нові робочі місця, комфортні умови для наших підприємців та покупців, а й податки до міського бюджету. Незабаром будемо наводити лад на прилеглих вулицях, адже це обличчя нашого міста», - зазначив під час урочистого відкриття міський голова Олександр ЛИСЕНКО.

Протягом трьох років тут велися будівельні роботи і ось довгоочікуване відкриття 4-поверхового центру загальною площею 24 тис. м2. Будівля, з просторими світлими коридорами, оснащена підйомними ескаваторами, вантажними та пасажирськими ліфтами, новітньою вентиляційною системою, системами відеоспостереження, пожежогасіння, опалення тощо.

За словами голови правління Сумської облспоживспілки Магомеда ГАЛАЄВА, такого центру немає ні на жодному ринку в Україні. Він відповідає всім вимогам сучасності. В будівництві брали участь виключно сумчани, проектну документацію також готували фахівці міста. «Євробазар» дуже вигідний для ведення бізнесу адже розташований в центрі, на території змішаного ринку.

Він запевнив, що жоден підприємець не залишився без робочого місця. Всі охочі переїхали до нового центру, ті, хто побажав залишитися на ринку – також отримали торгівельні місця.

Підприємець Ольга КИРЬЯНОВА зізнається, що спочатку побоювалася переїжджати, але, коли облаштували свій магазин, повертатися на ринок вже не хоче. Більше не переживає за зберігання товару та здоров'я продавців, які раніше працювали в дощ та холод.

Нині завершують ремонтні роботи другої черги торгівельного центру, яка з'єднана з головним корпусом повітряним переходом. Найближчим часом очікують на її відкриття.