002.jpg

Міський голова Олександр ЛИСЕНКО привітав військових 27-ої реактивної артилерійської бригади імені кошового отамана Петра Калнишевського з Днем ракетних військ і артилерії та Днем інженерних військ.

Очільник громади подякував хлопцям і дівчатам за те, що обрали досить непросту для себе роботу – захищати власну країну, дбати про мир на своїй землі та забезпечувати спокій у рідних Сумах.

«Збройні Сили України мають дуже міцний фундамент – це ви, основа нашого війська. Саме від вас залежало те, яким чином розгортатимуться події в 2014 році на фронті. Саме від вас і сьогодні залежить, як мінімум на 70%, яким надалі буде хід бойових дій, як ми будемо перемагати і долати ворога», – сказав голова обласного центру.

Він подякував воїнам за те, що вони сумлінно роблять свою справу, захищаючи незалежність України та її суверенітет: «Можу запевнити, що ми дуже поважаємо, цінуємо те, що вам вдається робити, те, як ви захищаєте сьогодні нашу Сумщину, нашу Україну. Дякую вам від громади нашого міста, від кожного сумчанина, від усіх українців».

Олександр Лисенко нагородив грамотами міського голови за сумлінне виконання своїх професійних обов’язків та з нагоди Дня ракетних військ та артилерії та Дня інженерних військ трьох представників 27-ої реактивної артилерійської бригади імені кошового отамана Петра Калнишевського.